Нумерологија | 29 февруари е идеален за свадби

986

29 февруари е идеален датум за свадби. Благодатниот ефект на повторувањето на четири години во овој ден се објаснува со среќните распоредот и збир на цифрите на овој датум.

“Можам категорично да кажам дека денот е прекрасен за сите, кои си го пронашле партнерот, да го направат следниот чекор. На овој датум се добива бројот 3, а во него влегуваат зоната на удобност, оптимизмот, како и односите “мајка- дете”, објасни познатиот нумеролог Ели Маринова.

Таа советува да не робуваат на суеверијата, бидејќи секоја крајност не ограничува и попречува во среќата.

Така според неа престапните години се идеални за склопување брак, а единствена заддршка или предност се прославите на годишнините.

Престсапно не секоја година се разбира.