Не губете време, фамилијата е најважна ! Шест големи лекции на кои нашите деца можат да нѐ научат за љубовта и бракот

753

Извини се откако ќе направиш грешка, стави ги играчките и споделувај со другите се совети кои лесно можат да се преточат и на возрасните и да спасат од многу недоразбирања и кавги.