Моето куче ми одржа лекција

627

Кучињата сакаат соживот

Партнерството е неверојатно потребно во животот.

Кучињата обожуваат да играат

Играта секогаш не исполнува и ни го прави животот исполнет. За почеток пробајте да си играте со важите миленичиња почесто, не само што ќе ви годи на вас туку и вашето куче ќе го направите среќно.

Кучињата секогаш имаат време за љубов кон драгите

Пробајте повеќе време да одвојувате за вашите блиски, верувајте со малку труд можете да ги направите среќни. Чувството дека некого правите среќен е вистинска среќа за вас.

Кучињата се сакаат себе си

Можеби е и најголемиот совет кој треба да го научиме од нив.

Кучињата го живеат секој момент

Без разлика дали е трчање во паркот или пак глодање на коска тие уживаат во секој момент како да е последен.