Мажите | Еве што сакаме во жените

1724

Жените се неверојатно убави суштества. Сè, од формите до начинот на кој се движат, е ценето од мажите.

Но, мора да признаеме дека постојат некои работи кои мажите ги сакаат повеќе од другите.

Тие не се големи гестови и зборови, туку малите нешта кои влијаат, понекогаш дури и несвесно.

Проверивме со мажите, за да разбереме кои се тие работи кои тие навистина ги забележуваат во жените и кои искрено ги привлекуваат кон нив.

Кога имате страст за нешто

Многу е сексапилно да видиш дека една жена има страст за нешто. Без разлика дали станува збор за работа, хоби или кауза, да бидете страсно заинтересирани за нешто покажува на мажот дека сте романтични и сакаат тоа да се развие.

Кога сте решителни

Изгледа дека во денешно време никој не е решителен. Дури и ако станува збор за обично прашање поврзано со тоа што ќе се јаде денес. Обично одговорите се дека нема значење или дека нема претензии. Ниту едно од тоа не е вистински одговор и дефинитивно не помага. Некој кој може да донесува одлуки, е исклучително сексапилен и привлечен за мажите.

Преземањето на оваа содржина е дозволено само ако го наведете изворот со задолжително линкување на нашиот домен и оригиналната статија!

Доколку сакате да прочитате повеќе содржини како оваа, препорачуваме да го посетите нашиот портал www.kukuriku.com.mk, а со лајк на нашата фан страна станувате дел нашето многубројно членство facebook.com/Kukuriku.mk/.

Продолжува на страна 2