Машки Свет | “Секс пози кои ги мразам!”

901

Постои широко распространето мислење дека мажите секогаш сакаат секс без разлика на околностите и на позата.

Сепак, зборувајќи со неколку од нив и повеќе од јасно е дека станува збор за само уште еден стереотип што веќе долго се провлекува како вистина.

Во прилог следат неколку изјави од припадници на посилниот пол кои откриваат што навистина мислат кога се во определена секс поза.

– Позата во која се гледаме во очи додека стоиме и се обидуваме да имаме секс едноставно ми нема смисла, после тоа секогаш ме болат рацете, така да мразам кога имаме секс во оваа поза.

– Не сакам кога девојката ќе ми седне на лице. Немам проблем со сексот, ама една обожаваше да ми седи на лице, поради што неколку пати за малку ќе се задушев. Звучи како да се шегувам, но чувството е грозно.

Продолжува на страна 2