Кога жената се чувствува жена …

1898

Кога еден маж ќе сфати дека водењето љубов (што ја очекува навечер пред спиење) започнува наутро, со првиот контакт со жената, дали таа била сопруга, љубовница, девојка, свршеничка или едноставно кажано партнер, тогаш може да биде сигурен дека таа жена никогаш од него нема да замине и дека (во колку тој може и сака) секогаш ќе добие повеќе љубов отколку што “дал”.

Значи, водењето љубов започнува наутро, а не навечер!

Related image