“Кога ја изневерив својата сопруга”!

554

Џејсон Хјулет од Солт Лејк Сити споделил емотивен статус со своите пријатели на Фејсбук, во кој признал дека „на некој начин ја изневерил својата сопруга“.

– Малку се срамам што го пишувам ова, но мислам дека ја изневерив својата сопруга на некој начин. Стоев во ред во продавница и забележав згодна девојка која стои пред мене. За момент помислив колку добро изгледа и дека нејзиното момче мора да е среќник. Но, кога малку се помести, сфатив дека тоа е мојата сопруга.

Тогаш се воодушевив самиот себе, бидејќи уште еднаш на необичен начин увидов колку ја сакам и колку е убава. Тогаш почнаа да ми се јавуваат мисли од типот: Добро е што не забележа како ја гледа оној со брадата или Што ако секогаш ја гледаат и ја меркаат други мажи? Ок, ова отиде предалеку, морам да се сопрам. И да ѝ набавам солзавец.

– Не ѝ пријдов. Не, туку само ја набљудував и се воодушевував на нејзината убавина и на тоа колку воопшто не е свесна за неа – напишал овој заљубен маж.

Овој статус го освои интернетот, а откако предизвика толкаво внимание, се јави и сопругата која објасни дека нејзиниот сопруг не ја препознал бидејќи се дотерала.

Исто така, додала дека воопшто не ѝ пречи што нејзиниот маж „гледал друга жена“ бидејќи му верува 100 проценти.