91-годишна жена починала за време на секс со 49-годишниот сосед

1351

Една 91-годишна жена од Португалија се угушила за време на секс игри со оженет 49-годишен сосед.

Жената е пронајдена во кревет, а покрај неа е пронајдена и сексуална играчка.

Оженетиот сосед, инаку татко на две деца, кој живеел покрај старицата, е уапсен по ДНК анализа.

Со обдукција било утврдено дека жената умрела во несреќен случај, откако сексуалната игра отишла предалеку.