Како се прави бебе во едно африканско племе

515

Родителите се оние кои се одлучуваат дали и кога ќе имаат дете, но детето всушност само ги избира своите родители и го наоѓа својот пат до нив, така веруваат во едно африканско племе, врз основа на логиката за која ќе посакате да биде реална.