Како безболно да раскинете со партнерот според зодијачкиот знак

146

Разделбата е тешка – нема спор. Во исто време има односи, кои се лесни за престанок и други – кои се многу тешки.

Може да се користи астрологијата, за да навлезете во умот на вашиот партнер и да раскинете со него што е можно побезболно, ако го сакате тоа, се разбира.

Еве краток водич како да се стави крај на врската, врз база на зодијачкиот знак на својот партнер:

Овен (21 март – 19 април) – Натерајте го да верува дека тој / таа е раскинува со вас.

Бидејќи Овен е “најмладиот” знак во Зодијакот, тој сака да е пионер во сè.Човекот Овен нема да се помири дека виесте раскинале со него. Затоа ќе треба да најдете начин да го убедите дипломатски дека тој е оној кој става крај на врската. Најлесен начин да го натерате да престане да ве сака, е ако сте вечен мрзеливец, постојана неодлучни и супер претпазливи – тоа нема да го понесе долго време.

Бик (20 април – 20 мај) – да почнете да менувате со брзините.

Луѓето родени под знакот на Бик се стабилни, сигурни и го следат својот пат. Ако сакате да се оладат чувствата на вашиот Бик, започнете да го реорганизирате мебелот без предупредување. Променете ги вкусовите, начинот на облекување и однесување. Почнете да одите во локали кои знаете дека тој не ги сака. Вашиот Бик нема да ја поднесе оваа хаотичност и непостојаност и во одреден момент сам ќе си замине.

Близнаци (21 мај – 20 јуни) – Престанете да разговарате.

Близнакот е зодијачкиот знак кој ја цени најмногу комуникацијата и не може да живее без неа.Ако почнете да молчите во 98 проценти од времето со вашиот партнер од овој знак, нему ќе му стане досадно до смрт многу скоро. Значи сте стигнале дома, легнувајте на каучот пред телевизорот и не прозборувајте ни збор цела вечер – тој наскоро ќе ги спакува куферите.

Рак (21 јуни – 22 јули) – Преселете се во друга земја и сменете го името.

Ако навистина сакате да расчистите човекот од овој знак од својот живот, ќе треба да се преземат екстремни мерки. Партнерот Рак е приврзан и задушува најмногу во целиот зодијак.Откако еднаш ќе започне сериозна врска со даден човек, тој прифаќа дека тоа е за цел живот. Може да се разделите релативно лесно со вашиот Рак, ако покажете каков било недостаток на почит кон неговите родители и роднини, бидејќи тој многу го цени семејството.

Лав (23 јули – 22 август) – Кажете му дека не го љубите веќе.

Човекот од знакот Лав нема да остане со вас, ако вие не му ја покажете вашата љубов, внимание и благодарност. Лавот сам ќе ви каже збогум, ако почнете да се однесувате со него премногу срамно, омаловажувачки и / или доминантно. Само имајте на ум дека откако еднаш раскине со вас, Лавот нема да дозволи и заедничките пријатели да комуницираат со вас.

Девица (23 август – 22 септември) – Променете правилата дома.

Девица е знакот, кој држи до перфекционизмот. Луѓето од овој знак се многу логични, дури и кога станува збор за прашање за љубов. Ако сакате да ја откачите вашата Дева, престанете да се движите низ нејзините правила, особено дома. Станете малку развлечен и расфрлан, не барајте совети и услуги, не ги слушајте нејзините зборови.