Иднината на сексост | Ако немаш женска, ќе си фатиш робот ! Видео

492

Меѓу различните примени на Oculus Rift очилата за виртуелна реалност на Саемот во Јапонија преставен е спој на напреден контролер и алатка за мастурбација.

Вториот закон на роботиката јасно наведува дека роботот треба да ги исполнува наредбите кои им се даваат од страна на луѓето (како додека тие не се косат со првиот закон).

Во текот на 2013 година група на VR Japan организира собир на Oculus Rift Game Jam, на кој, како што е честа појава и во другите земји, се покажуваат можните примени на Oculus Rift очила за виртуелна реалност.

Следејќи го вториот закон на роботиката, некој на саемот ја престави сексуалната машина која работи заедно со очилата. Креативните Јапонци ги споиле новиот Falcon контролер со јапонското помагало за мастурбација Tenga. Кога корисниците би ги следеле инструкциите, тогаш би требало да го внесат пенисот во Tengа со која управува Falcon.

За целосно доживување ќе треба да носат очила Oculus Rift кои создаваат слика на девојка која го задоволува и доведува до брв. Во видеото алатката е прилагодена така да симулира рачно задоволување, додека другите снимки кои во меѓувреме Јутјуб ги отстранува, покажуваат дека VR Tenga може да симулира и сексуален однос, пренесува Buzzfeed.

Related image

Сега, прашањето е дали овој прототип ќе заживее како комерцијален производ, кој помалку потсетува на секс сцената од филмот Demolition Man со Сандра Булок и Силвестер Сталоне. Слична идеја за примена на роботи доби и Хауард во Теоријата на големиот блесок.

Н О В О !!!

Бидете и вие дел од фамилијата на my World

Регистрирајте се! https://cbw.to/4d9crg

Повеќе за Cashback на следниов линк: Cashback world | Cashback – Враќање пари при секое купување

Најбараната Cashback Card во Македонија можете да ја добиете БЕСПЛАТНО ако се регистрирате преку нашиот сајт www.kukuriku.com.mk