Потребни му се 90 секунди за прекрасен портрет! Видео

495

Понекогаш, талентот е пресуден за многу работи…

Па така и во ова шоу, човекот кој очигледно има голем таленет во него, за неверојатни 90 секунди нацрта одличен портрет…

Видете како тој ги држеше во неизвесност сите, до последна секунда, кога ја сврте сликата од другата страна и ги воодушеви сите…