Ги лепела забите со супер лепак | Не е за верување, но вистинито | Фото

4688

Angie Barlow (48) има страв од забар уште од кога на нејзината мајка при вадење заб и бил дијагностициран рак на грлото од кој умрела.

Angie Barlow имала толку страв од заболекар, што попрво се одлучила за еден ужасен чин!

Всушност, забите почнале да ѝ паѓаат поради пушењето, а Angie со супер лепак ги лепела на вилицата. Токсичните хемикалии го направиле своето и таа загубила 90 % од јачината на коската на горната вилица.

Причината за толкав страв од стоматолог е тоа што нејзината мајка за време на екстракција на забот ѝ бил дијагностицирал рак на грлото од кој починала во 34-тата година од животот.

Angie Barlow за лекување на вилицата и враќање на насмевката ги потрошила своите животни заштеди. Стоматолозите ги отстраниле речиси сите заби, а потоа уфрлиле титаниумски колци за да вградат вештачки заби.

Сторете и Вие нешто убаво за вас – Cashback

Регистрирајте се! https://cbw.to/4d9crg

Повеќе за Cashback на следниов линк: Cashback world | Cashback – Враќање пари при секое купување

Најбараната Cashback Card во Македонија можете да ја добиете БЕСПЛАТНО ако се регистрирате преку нашиот сајт www.kukuriku.com.mk