Еве што последниот број од годината на раѓање открива за вашата судбина

6542

Годината во која сме родени игра значајна улога во нашите животи. Сепак, најважно е последната бројка од нашата година на раѓање.

Секој број има соодветен елемент, имено метал, оган, земја, дрво и вода. Овие елементи го откриваат карактерот на една личност, нејзините навики и многу повеќе од тоа.

Ајде да дознаеме кој елемент сте и што тоа зборува за вас. На пример, ако сте родени во 1987 година, вашиот број е број 7, а неговиот елемент е оган.

Елемент # 1: Метал (0-1)

Овие луѓе се силни и отпорни. Тие се со слободен дух, но воздржани затоа што сакаат да го живеат живот по свое. Сакаат да живеат во светост и љубов. Точно знаат што сакаат и ќе сторат сé за да ги постигнат своите цели и амбиции. Во меѓувреме, нивните недостатоци се желбата за моќ, луксуз и многу пари. Решителни се и не толерираат пропусти.

Елемент # 2: Вода (2-3)

Луѓе родени под елементот вода, покажуваат сочувство и симпатија за другите луѓе. Имаат голема имагинација и снаодливост, што ги прави со успешни кариери врзани за уметноста. Тие имаат добар инстинкт и одлично забележуваат детали.

Елемент # 3: Дрво (4-5)

Луѓето родени според овој елемент се самоуверени и вредни. Оригинални се, сакаат нови искуства и сонуваат да откријат свет околу себе полн со загатки и бизарни места. Никогаш не се себични и егоистични.

Елемент # 4: Оган (6-7)

Родените под елементот оган се вистински авантуристи и сонуваат за патување околу светот. Тие имаат навика пребргу да влагаат во ситуации. Љубезни се и природни; знаат како да привлечат луѓе.

Елемент # 5: Земја (8-9)

Овие луѓе се доверливи и одлучни. Разумно ќе ја разгледаат секоја ситуација и никогаш нема да работи без размислување. Сакаат дисциплина и ред и живеат живот на свој начин. Стравот од непознатото е нивниот најголем страв.

mage source: meowgag.com