Еве како изгледа сексот од внатре | ВИДЕО – Хафингтон пост

1925

Дали некогаш сте сакале да се видите што се случува во вашето тело кога имате секс?

Новото видео покажува снимка направена од резултатите на повеќекратно скенирање на телата на мажите и жените во “интимни активности” – од францускиот бакнеж до коитусот.

Еве како тоа изгледа:

Забелешка: Преземањето на оваа содржина е дозволено само ако го наведете изворот со задолжително линкување на нашиот домен и оригиналната статија!

Доколку сакате да прочитате повеќе содржини како оваа, препорачуваме да го посетите нашиот портал www.kukuriku.com.mk, а со лајк на нашата фан страна станувате дел нашето многубројно членство facebook.com/Kukuriku.mk/.