Десет најголеми митови за ракот | Кој ви продава лажни лекови, кој ја зборува вистината и што навистина делува

580

Ракот е секогаш тешка тема.

Честа ситуација е ракот да биде откриен премногу доцна и така, опциите за третман се слаби или воопшто непостојат.

Ракот ги зема нашите сакани, а не прашува за возраст, националност, религија или пол.

Продолжува на страна 2