Кога една жена треба да престане да оди по љубовни средби?

173

Има еден тип жени кои скокаат од маж на маж, без да земат одмор, за да останат насамо со себе.

Овој тип на дами обично имаат ниска самодоверба, преживеале неколку неуспешни врски и се незадоволни од својот живот на некој начин, и за тоа имаат потреба од постојано машко внимание.

Вистината е дека овие жени треба да се фокусираат на себе барем за некое време и да престанат да излегуваат на состаноци, за да поверуваат повторно во љубовта.

Еве седум знаци дека тоа важи и за вас

1. Вие ги лажете мажите за вашата работа

Ако велите на мажите дека сте личен тренер, кога работите на рецепцијата во салата, значи дека нешто не е во ред.

Очигледно не сте задоволни со професионален развој и се обидувате да ги импресионирате мажите со секс. Вие си измислувате подобра реалност во името на тоа мажот да ве перцепира на одреден начин. Најверојатно страдате од проблеми со самодовербата, кои нема да се подобрат со машкото внимание.

Подобро да се фокусирате на својата кариера, наместо да одите од средба на средба и сите да се неуспех.

Продолжува на страна 2