Бидете подготвени за новата Rock сезона! Музичко училиште Ентерпрајз (Music School Enterprise)

1966

Музичкото училиште Ентерпрајз постои од 2002 година.

Низ неговите порти поминале стотици ученици, кои подоцна станале одлични музичари, како и десетици предавачи, секогаш најдобрите во државата.

Овој албум е за да се потсетиме на илјадниците прекрасни моменти од нашите проби, концерти и предавања и да продолжиме да се надеваме дека наскоро ќе ја победиме пандемијата и ќе се вратиме посилни и поумни! 🙂

Бидете подготвени за новата Rock сезона!

Со настава ќе започнеме на 17 септември.

Наскоро ќе објавиме термини за уписи на нови ученици, следете ја нашата Facebook страна.

Поздрав,

Тимот на музичкото училиште Ентерпрајз!

Музичкото училиште Ентерпрајз постои од 2002 година. Низ неговите порти поминале стотици ученици, кои подоцна станале…

Gepostet von Music School Enterprise – Музичко училиште Ентерпрајз am Sonntag, 19. Juli 2020