3 вида на пораки кои момчињата не ги сакаат

1070

На почеток од врската само со неколку погрешни потези со телефонот девојките можат да го избркаат момчето.

Граматички грешки

Според истражувањaтa, 36 проценти од мажите не сакаат лошо напишани пораки, затоа треба да се провери правописот.

Големи букви

Според момчињата, пишување порака со големи букви e непристојно, иритантно и непотребно.

Пораки додека е на работа

Истражувањата покажуваат дека дури 47 проценти од мажите се нервираат кога добиваат пораки додека се на работа.