14 факти за сексот за кои нема да верувате дека се вистина | Видео

406

14 факти за сексот за кои нема да верувате дека се вистина

BuzzFeedVideo направија видео во кое претставуваат 14 факти за сексот кои не сме ги знаеле.

Дали сте знаеле дека сексуалната неактивност доведува до намалување на големината на пенисот? Дека поголема е веројатноста да доживеете оргазам доколку нозете ви се топли? Погледнете го видеото!

Забелешка: Преземањето на оваа содржина е дозволено само ако го наведете изворот со задолжително линкување на нашиот домен и оригиналната статија!

Доколку сакате да прочитате повеќе содржини како оваа, препорачуваме да го посетите нашиот портал www.kukuriku.com.mk, а со лајк на нашата фан страна станувате дел нашето многубројно членство facebook.com/Kukuriku.mk/.