10 табу прашања, но не му ги поставувајте, ако ве сака

161

Еден човек може да ве сака многу и без да ве закопува со комплименти и секој ден да ви се ветува на вечна љубов и верност.

Понекогаш во животот зборовите навистина се непотребни и не се најјасната форма на докажувањето за постоењето на љубов.

Човек може да не сака да се изразува со зборови, но е од клучно значење да тоа го прави со активности. Може вашиот омилен да не ви вели “Те сакам!” често, но уште поважно е вие ​​да чувствувате дека тоа е токму така.

Еве и прашањата кои нема потреба да му ги поставувате на партнерот, ако сте сигурна дека тој ве сака:

1. Дали ме сакаш?

2. Те правам ли среќен?

3. Ме почитуваш ли?

4. Мислиш дека имаме заедничка иднина?

5. Те загрижува ли моето минато?

6. Мислиш дека јас сум твојата идеална партнерка?

7. Те нервираат ли моите недостатоци?

8. Јас ли сум најдобрата, која некогаш си имал?

9. Мислиш дека сум убава?

10. Ќе ме сакаш ли секогаш?