Жените од мажите можат да научат да уживаат во сексот

1317

Фамата за тоа како на мажите само сексот им е на ум, а на жените се друго сем тоа, веќе долго време се распрска како облак, но се уште има некои разлики кои се видливи.

Всушност, истражувањата покажале дека жените често не уживаат до крај, бидејќи премногу анализираат, за разлика од мажите.

Како да се решите од овие проблеми во вашата глава? Прилично едноставно, навистина. Да почнеме од почетоко … Мажите не се подготвуваат за секс, а жените секогаш ќе се најдат некоја причина да одат до тоалет, дали од недоволно добро депилирано телото или малку заостанат дезодоранс. Порака до жените: заборавете на тоа и препуштете се.

Не е секогаш неопходно да се биде секси по свој критериум да би се напалил мажот, тајната е дека жените се неодгатливи. Зошто партнерот се напалил како луди на голиот бутот, кој излегол под фустанот како да стои пред него во секси долна облека? Затоа што така му дошло … и повторно, заборавете на анализата и едноставно уживајте во тоа.

Последното нешто што жените треба да го научат од мажите е размислувањето за време на сексот. Го нема. Апсолутно не постои. Без размислувања за уредноста на интимните делови, должината навлакната на нозете, целулитот и на слични работи. Ништо од тоа не е важно во тие моменти, сем целосна посветеност настаните во креветот. Обидете се еден без размислувањ, ќе ви се допадне водењето љубов со саканата личност.

Забелешка: Преземањето на оваа содржина е дозволено само ако го наведете изворот со задолжително линкување на нашиот домен и оригиналната статија!

Доколку сакате да прочитате повеќе содржини како оваа, препорачуваме да го посетите нашиот портал www.kukuriku.com.mk, а со лајк на нашата фан страна станувате дел нашето многубројно членство facebook.com/Kukuriku.mk/.