Женетите мажи сакаат да ги гледаат своите сопруги со други мажи ?

1097

Оженетите мажи најмногу го сакаат порно жанрот „куколд“, вели статистиката на една од најпознатите веб страници во светот, Порнхаб.images-55

Порнхаб неретко ги изненадува своите обожаватели со објавување разни статистистички податоци. Тоа, меѓу другото, им помага и ним што пооефикасно да одговорат на барањата и потребите на своите клиенти.

Поимот „куколд“ ги означува оние филмови каде „сопругот“ ја гледа својата „сопруга“ додека таа е в креевет со друг маж. Првпат е употребен во средновековната англиска литература и метафорички се поистоветува со птицата кукавица, која по својата природа, оди во туѓи гнезда. За овој „феномен“ пишувал дури и Вилијам Шекспир.main_image

Рејтингот на овој порно жанр кај оженетите мажи за последните три години пораснал за 57 отсто, a статистиката говори и дека станува збор за мажи на возраст од 45 до 64 години