Волшебна храна која ќе ве ослободи од стресот и ќе ја намали вашата половина

609

Кога сте под стрес можеби имате обичај да се фрлите на сладолед и чипс како да не постои утре.

Но, утре ќе забележите дека изгреа нов ден, а вие сте малку пошироки во половината. Затоа, ви нудиме четири намирници по кои можете безбедно да посегнете.