ВАГАТА се смета за најуникатен, најверен ХОРОСКОПСКИ знак | Еве зошто …

4949

Објавено September 22, 2016. Прочитано 188624

Вага, 23 септември – 22 октомври, претставува рамнотежа и мир.Вагите сакаат да им помагат на луѓето и се сметаат за големи хуманисти. Ја сакаат правдината и мир во животот, и многу се грижат за своите пријатели и фамилијата.

Не сакаат расправии, и ќе направат сѐ што е можно да ги избегнат. Вагите се многу драги, се грижат за луѓето и ќе направат сѐ за да се осигураат дека се среќни.

Што се однесува до љубовните врски, Вага е прекрасен партнер. Во суштина, некои сметаат дека се најдобри во долгите врски, a лесно е да се види откако ќе ги запознаете.

Лојални

Кога ќе влезете во врска со Вага, бидете сигурни дека имате намера да им бидете лојални, бидејќи тие не сакаат да го трошат своето време за нешто помалку од тоа. Тие ќе бидат на ваша страна, без разлика на сѐ, и нема да ве издадат за било каква причина. Тие ве сакаат вас, и само вас.

Сакаат да ги прават луѓето среќни

Вагите имаат многу дарежлива природа и уживаат да видат насмевка на други лица. Ако можат да помогнат, тие тоа ќе го направ без размислување. Одат преку сè и сешто за својот партнер и секогаш го ставаат на прво место. Имаат големо срце и задоволството го изнаоѓаат така што ве прават среќни, се грижат за вас и ве сакаат.

Многу се нежни

Вагите не ја кријат својата љубов, тие само ја разбираат безусловната длабоката љубов. Со Вагите добивате цел пакет, а сè она што бараат за возврат е партнер кој ќе ги поддржува и сака. Вагите едноставно сакаат да сакат, и секогаш ќе бидат тука за да ве расположат кога ќе се почувствувате утепано.

Тие се безнадежни романтичари

Не очекувајте само филм и вечера со Вага – тоа за нив е досадно. Во состојба се да ги извлечат сите детали од партнерот и да го однесат на дејт кој навеќе им одговара. Тие слушаат сè што ќе кажете и обрнуваат внимание на работи во кои навистина уживате. Ќе ви отпеат песна, ќе ви напишат песна, ќе прошетаат со вас на плажа навечер, ќе ги сослуша вашите надежи и соништа, и никогаш нема да се уморат правејќи ве среќни.

Не сакаат кавга

Друга позитивна карактеристика на Вагите е што сакаат да ги чујат двете страни на приказната и не скокаат до заклучоците пребргу. Веруваат во правдината и мирот, а кавгите ги избегнуваат колку што е тоа можно. Ќе зборуваат во мир, и ако почнете да се развикувате или лутите ќе заминат додека не се смирите. Ако сакате партнер кој никогаш нема да ви повиши тон и кој секогаш ќе одвои време да ве сослуша, тогаш сигурно ќе ви годи да имате една Вага за момче или девојка.

СПОДЕЛЕТЕ СО ВАШИТЕ ПРИЈАТЕЛИ !