Точно на полноќ, директен пренос на Воскресната Литургија | Храм Свети вмч. Димитриј – Скопје

246

Храм Свети вмч. Димитриј – Скопје

Благочестиви христијани,

Тоа што не сте со нас во храмот, не значи дека не сме со Бога. Следете не од Вашиот дом, заедно со најмилите. Точно на полноќ, директен пренос на Воскресната Литургија.