Оралниот секс е корисeн и за двата пола

258

Оралниот секс сигурно испорачува емоции на луѓето од целиот свет. Ако исклучиме некои сојузни држави во САД, овој вид сексуална забава е целосно препорачлива.

Во новото истражување на сексолозите во “Журнал на репродуктивната имунологија”, овој вид сексуална забава е исклучително корисна.

Ако сте од луѓето кои го испорачуваат оргазмот на партнерот преку француски Разговор, имате сите шанси да бидете смирени дека не би ве изневериле.

Добрата стара статистика покажува дека ако сте страстен љубовник со сериозна технологија, партнерката ќе има многу помалку аргументи за мамење – валканите чорапи остануваат силна причина! Машкиот разговор исто така извлекува позитиви кога ќе се покаже во центарот на вниманието и ја испорачува алатката за мала ноќна музика – свирење на флејта.

Лекарите се категорични дека колку повеќе такви активности се спроведуваат кај една двојка, толку поголеми се шансите за зачнување на првата рожба. Етиката бара да споделиме дека ова на сликата е сладолед! Гледано во медицинските термини, голатењтео на спермата помага на женското тело да се навикне на туѓото ДНК.

Намалувајќи ризиците од отфрлање или прифаќање на телото како “странци”, ги зголемува шансите за шансите за беспрекорно раѓање. Друго социјално истражување докажа дека шансите една жена да забремени за време на одмор се многу поголеми, што автоматски ги крева сите шанси за секс он да Бич! Ние сме немоќни пред науката и штом лекарите велат дека е корисно, кои сме ние да спориме?