Тест | Фројд открива што ви е најважно во животот- сексот, парите, семејството …

398

За овој тест за кој ви треба помалку од две минути, проверете кои се вашите приоритети.

Вие сте дома и во исто време се случуваат пет различни работи кои бараат ваша реакција.

По кој редослед ќе им посветите внимание?

  • Телефонот ѕвони
  • Детето вплаче
  • Некој чука на врата
  • Алиштата се сушат на балкон, а само што почнало да врне дожд
  • Водата која сте ја пуштиле од чешма почнува да се прелива преку лавабото

Сега на хартија запишете по кој редослед ќе ги извршувате овие задачи и не ѕиркајте во резултатите пред да ги завршите сите пет обврски.

Резултат

Продолжува на страна 2