Таа ќе биде СЕКОГАШ девојче | Жената во овој хороскоп никогаш не старее!

3740

Тие секогаш се полни со љубов – дури и во домовите за стари лица се венчаваат повеќе од членовите на други знаци. Можеби токму тоа е причината зошто жената Близнак навистина не старее.

Жената родена во ззнакот на Близнаците се смета за забавна, социјална, магична и провокативна. Таа изгледа многу млада и е крајно харизматична. Со неа секој се чувствува помладо од колку што е и зотоа ѝ се простуваат чудните и манипулативните инциденти.

Инаку, сосема непредвидлива и својата друштвена и пријателска маска може брзо да ја замени со онаа дистанцирана и арогантна. Не БЕГААТ од запознавање на нови луѓе и не е вообразена, но не премногу заинтересирана за долга врска. Впрочем, лесно се заљубува.

Од потенцијалниот партнер бара ментална компатибилност и не дозволува за физичка интимност со некој кој не е способен интелектуално да ја предизвика. Непресушната желба по новитети кај Близнаци не е благослов за финансирање на нејзините или на сопругот, и често подразбира ексцентричен изглед кој е исто така резултат на егзибиционизмот типичен за Близнакот.

Продолжува на страна 2