СТАРА РУСКА МЕТОДА | Еве како да се ослободите од акумулираниот отров во вашиот организам за само 30 минути!

1054

Не трошете пари на скапи и непотребни препарати за детоксикација, овој метод целосно ќе исчисти и ќе направи да се чувствувате подобро од било кога во животот!

Зошто токсините се акумулираат во организмот?

Овие токсини се акумулираат во организмот кога ќе имате нездрави навики во исхраната, како што е често консумирање на преработена храна и заситени масти.

Дури и кога ќе излезете надвор, дишите од загадениот воздух, а со тоа токсините се акумулираат во телото, но можат и дополнително да се појават ако не се вршат редовни вежби.

Постојат разни видови на детоксикација, како домашни така и електрични

Уште повеќе, оваа метода е позната како една од најбезбедните методи за детоксификација на нозете. Со примена на овој метод во вашиот живот можете да станете поздрави, а организмот ќе го прочистите на природен начин

Овие подлоги за стапалата се достапни во речиси сите продавници за здрава храна и направени се од бамбусово дрво. Потекнуваат од Јапонија и многу се лесни за употреба

Најдобро е да ги користите така што ќе ги нанесете на нозете пред спиење и симнете ги наутро кога ќе станете. Луѓето кои ја користат оваа метода се чувствуваат помалку исцрпени и имаат помалку болки во нозете, како и главоболки.

Купките за стапалата се исто така добри за детоксикација за отстранување на токсините од нозете. Овие купки ги користат позитивните и негативните јони во вода со сол, преку електрична метода

Овој јонски тип на детоксикација работи на принципот на јонизирачка топла солена вода со инверзен поларитет. Вашето тело ќе ги отстрани токсините преку нозете.

На сликата се покажани бои на честичките кои ги исфрла вашиот организам преку нозете

Забелешка: Преземањето на оваа содржина е дозволено само ако го наведете изворот со задолжително линкување на нашиот домен и оригиналната статија!

Доколку сакате да прочитате повеќе содржини како оваа, препорачуваме да го посетите нашиот портал www.kukuriku.com.mk, а со лајк на нашата фан страна станувате дел нашето многубројно членство facebook.com/Kukuriku.mk/.