Што прави жената кога е пијана?

335

1. Му ѕвони по телефонот на поранешниот дечко.
2. Објаснува дека љубов, не пари.
3. Паѓа.
4. Зборува со таксистите за смислата на животот.
5. Пишува sms на пријателка во 3:00 наутро со текст “спиеш ли?”.

6. Прадлага на дечкото да ја ожени.
7. Раскажува барем на пет непознати за живот.
8. Крена скандал за нејзината најдобра пријателка.
9. Со силен глас пее романтични песни.
10. Ја губи својата лична карта, телефон, блуза, долната облека.

11. Се обидува да танцува румба (танго или белиденс).
12. Се бакнува романтично со пријателка.
13. Уринира на улицата.
14. Се самоснима во тоалетот.
15. Се прејадува со сендивиќ, гиро или чорба во 5:00 наутро и ветува дека од утре преминува на диета.

16. Дава свој телефонски број на најспротивниот тип во дискотеката, бидејќи многу личи на Вин Дизел.
17. Револтирано повторува: “Како можеше да ме напушти овој!”
18. Пцуе полицајците.
19. Го уверува му дека оди кај него, само за да ги разгледа сликите од гимназија.
20. Дига нозе.

21. Повраќа.
22. Заврпува со колега.
23. Упорно тврди дека не е пијана и се обидува да направи вазна.
24. Плаче (најчесто поради поранешен дечко).
25. Вози.

26. Има секс со непознат.
27. Се тетовира.
28. Ги закачува хулахопки некаде .
29. Сака да го замени шанкерот, бидејќи “еј сега ќе му покажам за тоа како се прават коктели”.
30. Пишува во статусот на Facebook “Колку сум пијана!”