Што покажува вашата фризура за вас

2200

Која фризура ja носите и колку често ја менувате?

Фризурата ја избираме според нашите желби, модни трендови, форма на лицето.

Нејзиниот изглед одговара не само на стилот, но и на нашето битие. Што покажува вашата фризура за вас?

Бранови во косата или кадрава коса

За вас може да се каже дека сте романтична и привлечна дама. Секогаш сте отворени за нови искуства. Спрема луѓето околу вас, се однесувате пријателски, но секогаш се стремите да сте истакнати. Вашиот оптимизам и романтично емитување, го маѓепсува спротивниот пол.

Плетенки во косите

Вие сте една достојна личност со големо чувство за хумор и неисцрпна енергија. Секогаш се стремите да помогнете на луѓето крај вас. Верувате во идеите и соништата и се стремите да ги следите. Ги поднесувате поразите со високо крената глава.

Боб

Ако ја фенирате косата во уреден боб, вие сте жена со богат внатрешен свет. Наоѓате среќа во работата и креативните идеи, кои кај вас се секојдневие. Секогаш сте подготвени да направите нешто необично и оригинално. Вашата амбиција работи во ваша корист.

Венец од плетенки

Вие сте човек кој сака да ги слуша приказните на другите. Секојдневието е посветено на луѓето крај вас. Најсилната карактеристика на вашата личност е благонаклонетоста. Ви се допаѓа славата и секогаш се стремите да бидете во центарот на вниманието. Луѓето ве ценат не толку поради надворешноста колку заради вашите лидерски квалитети.

Продолжува на трана 2