Што кога во бракот ќе дознаете дека не се знаете

166

Во бракот кој сте го сакале, никој не ве натерал, но по некое време соживот се случува некако да не се разбирате со вашиот брачен другар.

Се прашувате што се случува?

Всушност, ништо страшно или чудно, иако треба да се напомене дека некои двојки никогаш не поминуваат.