Сексуални грижи за кои не треба да се грижите

116

Ништо не може да го упропасти сексот повеќе од срамот кој вришти во главата на една жена.

Неизвесноста за изгледот и вкусот на телото, како да се справиме во кревет и дали изгледаме смешно и слично носат исклучиво напон и стрес на дамите и тие често не можат да уживаат на самиот чин.

Ако и вие чувствувате некаква несигурност, време е да се смирите и релаксирате.

Рефлекс за повраќање

Кога жените имаат орален секс при влегувањето на половиот орган длабоко во грлото, често се појавува рефлекс за повраќање.Тоа е сосема нормално и во него нема ништо срамно, дури и да се случи. Ако не ви е пријатно, може едноставно да не го внесувате во устата толку длабоко, а да се задржите само на главичката и да го масирате стеблото на членот со раката.

Валкани приказни

Срам ви е да зборувате валкано, дури и тој да го прави тоа? Во моментот е толку возбуден што едвај може да згрешите со нешто. А, сепак може да поработите на својот говор во оваа насока, со тоа што ќе читате љубовни романи со провокативни сексуални сцени.

Забелешка: Преземањето на оваа содржина е дозволено само ако го наведете изворот со задолжително линкување на нашиот домен и оригиналната статија!

Доколку сакате да прочитате повеќе содржини како оваа, препорачуваме да го посетите нашиот портал www.kukuriku.com.mk, а со лајк на нашата фан страна станувате дел нашето многубројно членство facebook.com/Kukuriku.mk/.

Продолжува на страна 2