Само за жени! Како да дознаете колку му е голем, според живеалиштето во кое живее?

271

Секоја урбана девојка со доволно искуство знае дека станот на еден маж издава доста за него.

Понекогаш само еден поглед е доволен за да се откажеме дури и од еднократен секс, што останува за врска. Покрај сето друго сепак, станот може да сугерира некои работи за пенисот на сопственикот.

Ова, се разбира, е шега, но … како што знаеме, во секоја шега има капка вистина, па да ги погледнеме овие апартмани и нивните (така да се каже) жители.

Ако живее во ергенско сместување, најверојатно е депилиран

Ергенскто сместување има единствено намена: секс. Тој секогаш е подготвен за акција и станот го одразува тоа. Звучи музика, чаршафите за чисти, а фрижидерот е наполнет со пиво. Тој е играч со неговиот пенис – исто така. Затоа најверојатно е депилиран за да го доведе “алатот” до совршенство.

Ако уште не го средил станот, очекувајте изобилство од влакна

Се преселил во станот пред три месеци, но уште живее меѓу куфери и кутии. Штом не си направил труд да го среди стан, зошто очекувате да се погрижил за машките скапоцености? Веројатно не виделе жилет од изминатата деценија.

Ако станот му изгледа како во филмовите, веројатно има поголем пенис. Едноставно не знае како да го користи

Неговиот стан секогаш е беспрекорна уреден и нема дури една лажица, која да не е на место. Ова е човекот кој има домашна помошничка. На него никогаш не му се мора да мрдне со прстот за да го добие она што го сака. Може да има модерна кујна, но порачува храна однадвор. Има човек кој носи и ја прибира неговата облека од машината.

Нема ништо лошо во тоа некој друг да ја врши валканата работа наместо тебе, но не очекувајте неговото однесување во креветот да е различно. Може да има голем пенис, но нема поим што да прави со него. Се надеваме дека сакате да сте одозгора.

Ако има цела армија од цимери, најверојатно неговиот пенис е сосема нормален, иако тој не е убеден во тоа.

Ако тој живее во стан со уште шестмина мажи и една бања, веројатно сите му го имаат виделе пенисот (и го споредил својот со оние на останатите). Неговиот сигурно е нормален, веројатно не е лош и тоа во акција, но тој не гледа на работите така.

Убеден е дека ја мразите онаа мала бемка на левиот тестис или тоа дека неговиот пенис е малку на десно. Веста за такви како него е дека на ниедно девојка не и е гајле за некаква бенка на тестисите, ама воопшто.

Ако станот секогаш изгледа како низ него да е поминато торнадо, веројатно е многу надарен

Овој тип нема да се занимава со уредување, пред да ве покани кај нив. Вештините во креветот се доволни за да ве импресионираат. На кого му е гајле за неизмитите чинии, откако неговиот пенис е како самостојно суштество?

Ако живее во сопствено живеалиште, неговиот пенис е достоен за почит – како и сè друго во животот

Тој е одговорен, уреден и си ја плаќа редовно хипотеката. Неговиот пенис е исто така стабилен, доволно голем умерено среден, без чудни бои и дамки. Ако можеше да зборува, веројатно би ви кажал “извини” кога ќе кивне.