Реченици кои ги нервираат мажите

123

Жените знаат да бидат зајадливи. Но, ако сакаат да го задржат партнерот мора да внимаваат на своите зборови за да не се навреди посилниот пол.

Речениции од кои на мажите им се крева косата:

  1. Ти си мајкин син!
  2. Леле, пак тој твој другар, многу ме нервира.
  3. Јас се обидувам се да поделам со тебе, а ти си така себичен…
  4. Мислам дека мораме сериозно да разговараме…
  5. Мојот поранешен партнер тоа никогаш не би го направил!
  6. Косата ти се проретчила, можеби почнуваш да оќелавуваш?