Психо-тест | Замислете дека нуркате во вода

380

Овој краток психо-тест ќе ви помогне да откриете нешто повеќе за себе. Како да го решите?

Сè што ви треба се пенкало, лист хартија и вашата фантазија.

Најдобро е да бидете спонтани и да одговарате со првото нешто што ќе ви дојде на памет.

За кратко, исклучете го логичното размислување и препуштете се на фантазиите.

Замислете си дека пливате во топла кристално јасна вода во океан.

Одговорете на следниве прашања

1. Нурнувате длабоко во водата за да се воодушевувате на морските животни кои живеат таму и одеднаш забележувате сирена. Каква боја е нејзината перка?

2. Сирената не е единствената работа која ја забележувате. Покрај неа плива риба. Каков тип на риба е? Дали е опасна и агресивна или мирна и безопасна?

3. Нурнувате подлабоко и на дното забележувате школка. Како изгледа школката? Дали е рамна и мазна или крива и во форма на конус?

4. Време е да се вратите на копното. Пливате до плажата. Колку луѓе гледате таму?

Решение

Продолжува на страна 2