Што зборува стилот на мастурбирање за личноста?

1920

Не само мажите мастурбираат. Дамите прават самозадоволувачки ритуали почесто отколку што претпоставуваме! Тие можат да помогнат доста за проценување на личноста, дури и да не ви се верува.

И во мастурбиррањето има стил, како и во сексот. Тоа што го правите сами не значи деканемате префериран начин. Ѕирнете зад вашиот стил на мастурбирање и видете што зборува тој за вас!

Весели

Веселите дами можат да ги задоволат себе само со два прста. Тие знаат што сака клиторисот и можат да го постигнат тоа за неколку минути. Доволни се серија од похотливи движења и оргазмот ви е врзан во крпа. Дури и не ви се потребни секс играчки – вие го познавате добро телото и знаете од што има потреба тоа.

Мечтателка

Тие сакаат да имаат врска со вибраторот, како и со останатите секс играчки кои ги користат за сопствено уживање. Тие им даваат имиња како и на своите интимни делови. За нив значи многу да е сè затскриено, да го вклучат вибраторот, да затворат очи и да фантазираат за реален маж, објект на нивните желби. Оргазмот не е еминентно цел, тој е дел од целината интимно искуство.

Забелешка: Преземањето на оваа содржина е дозволено само ако го наведете изворот со задолжително линкување на нашиот домен и оригиналната статија!

Доколку сакате да прочитате повеќе содржини како оваа, препорачуваме да го посетите нашиот портал www.kukuriku.com.mk, а со лајк на нашата фан страна станувате дел нашето многубројно членство facebook.com/Kukuriku.mk/.

Продолжува на страна 2