Пред дамата родена во овој хороскопски знак сите паѓаат на колена

1063

Поради својата непоколеблива амбиција и нагон за постојано движење напред, таа често ги остава сите други зад себе.

Алфа жена, амбициозна, дисциплинирана, организирана, трпелива, одговорна, практична, одлучна, бестрашна – таа е сето тоа.

Како типичен претставник на група земни знаци, таа стои цврсто на земја и не е склона кон мечтаење, туку живее во реалност и од неа зема колку што може. Поради нејзината непоколеблива амбиција и нагон за постојано движење напред, таа честопати ги остава сите други зад себе и не е лесно да се отстапи од патот што го издвоила. Таа е жена во знакот на Јарец, и неверојатно силна жена!

Дали знаете пред кого стоите?

Бидете сигурни дека ќе клекнете наскоро и доброволно, откако ќе разберете за каква дама станува збор. Што би му го скршило ‘рбетот на секој просечен маж, оваа дама ќе го претстави толку ненаметливо и достоинствено, што ќе се запрашате дали воопшто сте достојни за неа.

Ако заклучите дека е така, бидете сигурни дека вашата љубов ќе гори постојано и топло, кога сите други ќе бидат изгорени. Ќе се одржи со пламенот на нејзината одговорност, должност и посветеност. Со неа, вие незабележливо секој ден станувате се подобри и подобри, сè додека еден ден не сфатите дека сте отишле од жаба до принц кој ужива почит и авторитет на сите околу вас.

Тоа го знаеше кога уште беше жаба, и колку дама се осмелува да сака жаба?

Нејзината фантазија не препознава нереални фантазии, бидејќи таа секогаш го знае крајниот резултат на нештата. Сè што бара од вас е да покаже карактер и истрајност, и со задоволство ќе ви даде пример, бидејќи има барем двојно повеќе од вас. Како мајка, таа е строга, но фер. Нејзините деца еден ден ќе владеат со себе и со светот околу нив.