ПРАВО ВО СРЖ: 5 вистини за мајчинството за кои мажите не се ни свесни

341

Кога ќе добиете бебе, сè се менува! Домувањето и грижата за детето не е ништо помала од работата на работа, а понекогаш и потешка.

За сите идни и сегашни родители, решивме да покажеме како навистина изгледа мајчинството и како една мајка ги поминува своите денови.

Нема поубава и потешка задача од грижа за децата и капа долу за сите мајки на овој свет.