Погледнете како изгледал нашиот главен град за Нова година во 1967 година | Видео

154

Погледнете како изгледал нашиот главен град за време на новогодишните празници во 1967 година.

Деновиве на интернет кружи видео од новогодишниот дневник на Радио-телевизија Скопје.

На видеото се гледа како скопјани се подготвуваат за пречекот на Нова година, а возбудениот репортер Ристе Таваганов ја пренесува атмосферата во градот и разговара со Дедо Мраз.

sitel.com.mk

Забелешка: Преземањето на оваа содржина е дозволено само ако го наведете изворот со задолжително линкување на нашиот домен и оригиналната статија!

Доколку сакате да прочитате повеќе содржини како оваа, препорачуваме да го посетите нашиот портал www.kukuriku.com.mk, а со лајк на нашата фан страна станувате дел нашето многубројно членство facebook.com/Kukuriku.mk/.