Овие три хороскопски знаци не можат без с*кс

1145

Ако ги прашате астролозите, постојат три хороскопски знаци кои најтешко ја издржуваат апстиненцијата од сексот.

Апстиненцијата најтешко ја поднесуваат Близнаците, Шкорпиите и Стрелците. За нив е тешко да живеат без секс, како и без други форми на интимност.

Близнаците брзо ја губат самоконтролата. Тие се паметни и љубопитни, а таа особина ја пренесуваат и во креветот. Тие сакаат флертување, валкани разговори и играње улоги во сексот.

Скорпија е веројатно хороскопскиот знак кој најтешко би ја издржал апстиненцијата од секс. Скорпијата обожава забрането овошје. Таа е сексуален знак, па затоа е и вистински заводник.

Стрелецот обожава да се препушти на моментот. Стрелецот е спонтан и забавен, а пред сè страствен. Тој е самостоен и склон да игра по свои правила. Ако почувствува привлечност, лесно се препушта и не размислува двапати.