Овие три хороскопски знака кога мразат, мразат, кога сакаат, тешко вам …

901

Не секој сака луѓе и кога тие се во нивно друштво, а хороскопот во голема мера одредува колку ќе бидеме социјални.

Овие три хороскопски знаци се најголемите хејтери меѓу нас.

Стрелец

Тие не мразат, но така ви изгледа, затоа што немаат совест кога сакаат да се ослободат од вас. Ако некое време не добиете никаква порака од вашиот пријател Стрелец, знајте дека тој едноставно ве избркал од неговиот живот.

Кога мразат, мразат „на големо“, отворено, а тоа не трае долго затоа што немаат намера да го трошат своето драгоцено време.

Вага

Никој повеќе не мрази од Вагата, а тоа им оди глатко бидејќи се преправаат дека се љубезни и грижливи. Но не се! Тие ги мразат, осудуваат и проколнуваат другите за ситници. Тие немаат трпеливост и искрено веруваат дека се подобри од сите.

Вагите се врвни егоманијаци, секогаш се во право. Секогаш грешите и секогаш се достојни да ве отфрлат и живи да ве закопаат.

Овен

Го добивате тоа кога сте знак на воин – станувате познати како хејтер. И што мразиш? Луѓе! Зошто? Бидејќи сите други луѓе се глупави инфериорни суштества кои залудно трошат воздух на Земјата.

Овните сакаат да сакаат и да бидат фер, но, но, но … Не можат да бидат фер!