Овие хороскопски знаци се удав. Тие па тие …

513

Јарец

Ова е многу независен хороскопски знак. Тој не се грижи за мислењата на другите и не се обидува да се вклопи во мнозинството. Многу е тврдоглав и не сака да биде убеден во она што не го сака тој самиот.

Може да се обидете да го присилите, но тој ќе го запомни тоа и ќе чека вистинската можност да ви возврати. Тешко е да се комуницира со него затоа што луѓето, со ретки исклучоци, му одат на нерви. Тој претпочита работа и хоби отколку друштво.

Овен

Како љубител на конкуренција, возбуда и ризик, Овенот е темпирана бомба во секој однос. Тој се однесува нагло, сака веднаш да ги задоволи своите потреби и не ги зема предвид последиците од своите постапки.

Тешко е да разговарате со него затоа што тој вика, навредува, се заканува и не признава дека згрешил. Ако е лут или љубоморен, тој брзо ќе се истури на оној што го смета за виновен.

Скорпија

Скорпијата има големи барања, строга е, подмолна и одмаздољубива. Ако се замери со вас, тој нема веднаш да се разбесни како Овенот, но ќе ви возврати со ударот кога најмногу му одговара.

Тој не сака да ја открива својата интимност, но опсесивно „душка“ по туѓите животи и собира докази во случај да му треба. Тој бара целосна лојалност од неговите блиски, и ако се сомнева во вашето предавство или прељуба, ќе следи вистинско полициско испитување.

Близнаци

Ова е најтешкиот знак кога станува збор за љубовните врски. Иако е сосема едноставно да се согласите со нив во пријателски и деловни односи, во љубовта и сексот тие се кошмар. Ако и самите сте површни и повлечени, нема да најдете заеднички јазик со Близнаците.

Но, ако сте за вљубени во нив, ако навистина се грижите, ќе имате проблеми. Никој не им е интересен на подолг период и штом некој ќе им здодее, тие бараат нова занимација. Тогаш тие стануваат рамнодушни и ладни кон старата љубов, како да се странци.