Овие хороскопски знаци прават ужасни двојки

215

Овните имаат силна волја, а Биковите се познати како тврдоглави. Дали можете да ја замислите оваа расправија?

Некои хороскопски знаци подобро да не се пуштаат во романтична врска.

1. Овен и Бик
Овните имаат силна волја, а Биковите се познати како тврдоглави. Можете ли да ја замислите оваа борба?

2 Бик и Стрелец
Постојат моменти во кои Бикот сака да ужива во тивката вечер дома, но Стрелецот речиси секогаш сака да излезе надвор и да прави нешто забавно. Така Стрелците се повеќе од она што Биковите можат да издржат, а многу често и не ја земаат работата сериозно што може да биде фрустрирачко.

3. Близнаци и Јарец
Сакате љубовна катастрофа? Само спојте ги овие два хороскопски знаци: Близнаците, се познати по нивната љубов кон разговорот и забавата и Јарците, кои се големи зависници од работата, сакаат да го испланираат речиси секој момент од својот живот. Таквата неспонтаност, Близнаците бргу ќе ги оддалечи.

4. Рак и Водолија
Водолиите се со послободен дух, додека Раковите се многу независни и можат да си помислат дека не се потребни, со оглед на тоа дека тие бараат некој кој ќе биде целосно со нив. Исто така, специјално ќе мислат дека Водолиите не им се потребни, кога тие ќе почнат да им укажуваат на грешките, што е многу веројатно дека тоа и ќе го направат.

Продолжува на страна 2