Новата секс карта покажува каде во светот жените се лесни за …

1630

Најлесно може да се легнат жени во Централна и Источна Африка, а најтешко и речиси невозможно е тоа да се случи во исламскиот свет.

Ова покажува поставена во мрежата карта, составена врз основа на традициите, културата, општествените обичаи и практиката во различни земји и региони.

Забавно и лесно жената завршува во кревет на мажот во земји како Етиопија, Уганда, Кенија, Камерун, Демократска Република Конго, Танзанија, Замбија, Зимбабве, Мозамбик и Ангола. Дел од овие земји ја претставуваат Екваторијална Африка, каде и темпераментот е лесен екваторски. Исто така во дел од овие земји своевремено тргнала и СИДА-та.

Две држави од Латинска Америка исто така, спаѓаат во категоријата на здушни претставнички на прекрасниот пол – соседните Перу и Боливија. Следната категорија е на лесни податливи жени и во неа влегуваат многу држави каде на прво место водат Бугарките, заедно со цела Источна Европа, Русија, Кина и Југоисточна Азија.

Интересно е дека во оваа категорија спаѓа и најбројната муслиманска земја – Индонезија. Тука влегува и цела Централна Америка плус голем дел од Латинска Америка – Бразил, Еквадор, Колумбија и Венецуела. Тука се и голем број држави од Централна и Јужна Африка – Сиера Леоне, Брегот на Слоновата Коска, Либерија, Централно-Африканската Република, Конго, Габон, Екваторијална Гвинеја и на југ – Намибија, Боцвана, Јужна Африка и Мадагаскар.

Групата на држави со жени кои не легнуваат во кревет после првиот состанок или по првата недела е доста помала од првите две групи. Тука се земјите од Западен свет – САД, Канада, Франција, Велика Британија, Германија, скандинавските земји, Португалија, плус далечна Австралија. Надвор од Европа тука спаѓаат уште Казахстан, земјите од Сахара, Индија и три јужноамерикански држави – ​​Чиле, Парагвај и Уругвај.

Тешко ловење жени најмногу е кон муслиманските земји, што не е изненадувачки – тука се Алжир, Либија, Сенегал, Западна Сахара, Турција, Азербејџан и “разбој” земјите – Туркменистан, Узбекистан, Таџикистан, Киргистан, Авганистан, Пакистан. Интересно е дека во оваа група спаѓаат и европски држави – ​​католичките Италија, Шпанија и Аргентина, а исто така Ерменија.

Последната категорија е малубројни. Тоа се држави каде да соблечеш жена е многу, ама многу тешко, да не зборуваме за нешто плус. Овие земји се исто исламски, но од Блискиот Исток – Египет, Саудиска Арабија, Иран, Ирак, Сирија, Јордан, Јемен, Оман, ОАЕ, воопшто целиот Арапски Полуостров.