Неколку трикови кои ќе ве направат беспрекорни во бакнувањето

189

Направи го бакнувањето незаборавно искуство.

Овластувањето со добар бакнеж не е лесно. Потребно е многу вежбање, смиреност, доверба, прецизност и шарм. Некои луѓе имаат природен талент во бакнувањето, но други не тоа не им оди од рака…

За да станете вистински мајстори, специјалисти во бакнувањето, видете кои техники треба да ги совладате.

Освежете се себе си

Прво треба да го освежите вашиот здив, па бакнежот е исто така пријатен за вашиот партнер.

Вистинскиот момент

За да го почувствувате мигот кај партнерот, треба да го погодите вистинскиот момент за да ја бакнете.

Работете со очите

Вашите очи треба да разговараат, да заведуват, да ја освоите нејзината тврдина пред да го бакнете вашиот партнер. Ова е предиспозиција.

Не брзајте

Бакнувањето е интимен гест, каде што треба да се фокусирате на момент и радост. Заборавете на светот околу вас.

Бидете внимателни со јазикот

Не мора да оди премногу длабоко. Ниту, пак, треба да остане непристрасен. Границата е тенка. Вежбајте на суво или пред огледало. Една од најпознатите работи кои девојките ги мразат е длабоката пенетрација на јазикот во устата на партнерот. За некои, таквиот бакнеж може да ве одбие повторно да се љубитеи.

Продолжува на страна 2