Не е за малолетници ! Најлудите приказни за губење на невиноста

336

Ах, таа млада љубов … Има ли нешто поубаво?

Оние кои имаат совршено искуство кога станува збор за губење на невиноста се навистина ретки. Овој настан е обично несмасен и со доза на нервоза и адреналин.

Страницата Како ја изгубив својата невиност на Твитер заслужува Нобелова награда – корисниците ги споделија сите сочни детали за нивното прво сексуално искуство, а ние ги одбравме најдобрите 12:

1. Најсамоуверен 11-годишник во светот

“Тешко е да се поверува дека ја изгубив невиноста на 11 години. Ја запознав таа кучка преку најдобра пријателка, имаше 15 години и големи цицки. Имаше куќа на плажа каде ме однесе заедно со пријателот. Додека другите возеа џет-скии, ние отидовме со кану на блискиот остров. Таа одеднаш ја соблече кошулата и ми ги покажа градите. Следниот момент орално ме задоволуваше додека луѓето поминуваа покрај нас. Мислевме дека некој ќе не фати, па се скривме меѓу дрвјата. Ја фатив од позади. Подоцна таа се фати со мојот најдобар пријател. Спиевме заедно уште еднаш, но овој пат нè фати пријателот“.

Продолжува на страна 2