Научниците тврдат дека големината на пенисот може да влијае на висината на платата

122

За сите оние кои тврдат дека големината е важна, имаме добри вести, но само ако имаат помалку „гордост“.

Имено, најновото истражување даде крајно неочекувани резултати.

Се покажа дека оние кои се помалку надарени имаат поголеми шанси да заработат повеќе и да бидат поуспешни во животот.

Во просек, момците со мал пенис заработуваат дури 64.700 евра годишно.

Студијата покажа дека финансиите и банкарството се една од нивните најпопуларни професии, што веројатно ќе ја објасни импресивната просечна плата. И тоа не е сè – помалку надарените мажи исто така имаат големи шанси за унапредување.

Истражувачите откриле дека мажите со пенис од 7 сантиметри и помалку биле промовирани во просек 2,6 пати во последните пет години.

Од друга страна, луѓето со поголема „гордост“ имаат помала веројатност да го заработат ова добро.

Студијата покажа дека учесниците со пениси долги 18 и повеќе сантиметри, заработувале просечно 30 илјади евра годишно.

Дури и мажите со просечна големина на пенисот не заработуваат толку пари како помалку надарените.

Истражувањата покажуваат дека мажите чија целосна големина на органи е околу 10 сантиметри, заработуваат просечно 54 000 евра годишно, додека оние со 12 сантиметри, дома си одат во просек по 40 000 евра.

Мажите со пенис од 15 до 17 сантиметри исто така не заработуваат ништо подобро (од 35.000 евра до 42.000).

Значи, сè уште има добра страна на микро пенисот – подебел паричник!