Најискрени хороскопски знаци

274

Би било совршено ако сите ја кажуваме вистината и би биле искрени во односите со другите луѓе, но тоа не се случува секој пат.

Сепак, постојат хороскопски знаци кои мразат лажење и со нив секогаш знаете на што сте.

Овен

Овенот секогаш има што да каже, сака да убеди и расправа. Понекогаш тој дури и не го сака тоа, затоа што секогаш е во право. Тој е тврдоглав и не се откажува. Тој смета дека секоја отстапка е неуспех.

Ако не сте подготвени да го слушнете мислењето на една директна личност, тогаш не прашувајте го Овен што мисли за нешто.

Со Овен не можете да зборувате за емоциите и приватниот живот, барем не премногу, подобро да се префрлите на работа. Никогаш нема да лаже, но мора да бидете подготвени за разговор со него.

Лав

Тој секогаш има свое мислење за сè и не се плаши да го изнесе. Но, она што луѓето не го знаат е дека Лавот го кажува она што мисли, без разлика кој е околу него и без разлика дали некој може да се навреди.

Тој навистина не се грижи премногу за другите луѓе. Важно е дека тој го кажа она што го има. Тој сака да се преправа дека е важен и да се докаже. Тој секогаш се држи до себе. Ако сте во друштво на Лав, имате само две опции – да се согласите со него или да прифатите дека „не сте во право“.

Од гледна точка на Лав, се разбира.

Стрелец

Стрелецот е секогаш отворен и секогаш го кажува она што мисли. Некој би рекол дека не размислува премногу, но тој не сака премногу да се мачи и да се сеќава што рекол.

Не задржува ништо во себе. Тој сака да биде во центарот на вниманието, како и секој огнен знак. Сепак, дури и кога има нешто лошо да каже, тој ќе го каже тоа на убав начин.

Ќе разубави сè само за никој да не му се лути.